• Agenda

      Day

    • DAY 1
    • One on one Sessions
    • Panel Discussions
    • Debate Sessions
    • Networking Activities
    • Welcoming Speech
    • Keynote Speakers

      DAY 1

    • Registration & welcome coffee

      09:00 - 09:30 | Networking Activity | 30 mins

    • How OTT Pay TV will change TV

      09:30 - 10:00 | Panel Discussion | 30 mins


      Alessandro Maluf - Diretor de Produto Vídeo , Net - Claro
      Luiz Bento Da Silveira - Gerente Sênior de Evolução de Produtos, Telefonica Brasil
      Rodrigo Schuch Wegmann - Retail Market Manager, Algar Telecom
      Filipe Torsani - Sales Director, Verimatrix
      Alex Jucius - Diretor Geral, Associação NEOTV
    • Leveraging content for consumer acquisition & churn reduction

      10:00 - 10:20 | One to one Session | 20 mins


      Jesus Luzardo - Head of Marketing - Caribbean & Latin America, Amdocs
    • Growth opportunities for Pay TV in Brazil

      10:20 - 10:50 | Panel Discussion | 40 mins


      José Augusto Diniz Neto - Diretor, TVN
      Antonio Gallo - Diretor de Marketing e Novos Negócios, Olé Telecom
      Claire Cobden - Senior Director Product Marketing, SeaChange
      Guilherme Rapchan - Diretor, Cabonnet
      Andréa Farias - Gerente geral de operações, Megabit Telecom
      Flávio Bonanome - Jornalista, Panorama Audiovisual
    • Coffee Break & Networking – Sponsored by SeaChange

      11:00 - 11:30 | Networking Activity | 30 mins

    • Premium content & OTT

      11:30 - 12:00 | Panel Discussion | 30 mins


      Marcello Zeni - Vice-Presidente de Afiliadas , Disney e ESPN
      Adriana Naves - VP de Distribuição de Conteúdo, Fox Networks Group
      Silvia Elias - Diretora Sênior de Conteúdo, Turner
      Gabriel Hahmann - Sales Director, Brazil and Southern Cone, Irdeto
      Krishna Mahon - Diretora, Imprensa Mahon
    • TV and OTT strategies of ISPs

      12:00 - 12:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Clayton Assis - Owner, Network Telecomunicaçoes
      Mauricio Almeida - Co-Founder, Watch TV
      Fabio Bonadiman - CEO, Redesul
      Bruno Magalhães - Director of Business Development – LATAM, Ateme
      Basilio Rodriguez Perez - Presidente, Abrint
    • The transformation of TV networks

      12:30 - 13:10 | Panel Discussion | 40 mins


      Cicero Aragon - CEO, Box Brazil
      Karen Santiago - Programming Director, A+E Networks Brasil
      Rogerio Francis - Diretor Sênior de Distribuição de Conteúdo , Viacom Brasil
      Renato Svirsky - Founder, Guigo TV
      Caio Carvalho - Diretor Geral Canal Arte 1, Grupo Bandeirantes de Comunicação
      Flávio Bonanome - Jornalista, Panorama Audiovisual
    • Advances and setbacks of vertical OTTs

      13:10 - 13:40 | Panel Discussion | 30 mins


      Fernando Martins Collaço - Head de Conteúdo e Curadoria , PlayKids
      Yuri Petnys - Regional Manager Brazil, Crunchyroll
      Marcelo Mattar - General Manager Latam, SmartVod
      Wagner Wanderley - CEO, Oldflix
      Alexandre Britto - Presidente, ABOTT's
    • Lunch & networking – Sponsored by Amdocs Media

      13:40 - 14:40 | Networking Activity | 60 mins

    • Future Ad track: The future of TV and video advertising

      14:40 - 15:10 | Panel Discussion | 30 mins


      Marcia Esteves - Presidente , Grey Brasil
      Taciana Avila - Brand Director, Ambev
      Sergio Silva - Sr. Field Operations Manager South America, AWS Elemental
      Giancarlo Paladino - Gerente Comercial Multiplataforma, SBT
      Luis Camargo - Presidente do comitê de Convergência de Telas, IAB Brasil
    • Future Ad track: Multiscreen audience measurement and targeting

      15:10 - 15:40 | Panel Discussion | 30 mins


      Julio Tortorello - Head of Sales, Vivo Ads
      Sandra Magalhaes - Head de Midia, Z+ Rio | Grupo Havas
      Marcelo Pacheco - Vice-presidente de Mercado , Grupo RBS
      Marco Frade - Head Digital, Media & PR, LG Electronics
    • Coffee Break & Networking – Sponsored by Internexa

      15:40 - 16:10 | Networking Activity | 30 mins

    • Distribution opportunities in new platforms for producers

      16:10 - 16:40 | Panel Discussion | 30 mins


      Igor Kupstas - Diretor O2 Play, O2 Filmes
      Beto Gauss - Partner and Executive Producer, Prodigo Films
      Rita Moraes - Head of Business and Production , Losbragas
      Roberto D’Avila - Owner, Moonshot Pictures
      Mauro Garcia - Presidente Executivo , BRAVI
    • The new multiscreen consumption of live sports & eSports

      16:40 - 17:10 | Panel Discussion | 30 mins


      Gustavo Freudenfeld - Gerente de Novos Negócios, Esporte, Grupo Globo
      Fabio Machado de Medeiros - VP de Esportes, Turner Brasil
      Leo De Biase - Founder and Partner , BBL
    • Keynote speaker

      17:10 - 17:40 | Keynote Speaker | 30 mins


      João Mesquita - Diretor Geral, Globoplay
    • Cocktail – Sponsored by Irdeto

      17:40 - 18:40 | Networking Activity | 60 mins